Nu har vi certifierat om oss till nästa version av Iso 9000 och är nu godkända enligt Iso 9001:2015 och Iso 14001:2015.

Vi söker nu efter en nyckelperson till vår verksamhet i Mölndal, som kan ansvara och arbeta självständigt inom ekonomiområdet. Hos oss kommer du bli en del av ett härligt gäng. Vi är ett företag som är få till antalet men besitter stor kompetens inom vårt område.
 
Dina arbetsuppgifter
Du kommer ha ansvar för den löpande bokföring, reskontrabokföring, fakturering, avräkning av skatter och avgifter samt utbetalning av löner. Du kommer arbeta med dessa processer självständigt och ha frihet under ansvar. Vi är ett litet företag vilket innebär att man kommer få chansen att jobba med många olika arbetsuppgifter såsom inköp, inrapportering av gods och inte bara rena ekonomi uppgifter.
 
Vem är du?
Vi söker dig som har erfarenhet av att likande arbete på ett mindre bolag och som trivs med att arbeta i en mindre organisation. Du bör ha en eftergymnasial utbildning inom ekonomi alternativt en gedigen och dokumenterad erfarenhet av liknade arbete. Erfarenhet från ekonomisystemet Visma och redovisningsprogrammet Monitor är meriterande. Har du erfarenhet av bokslut och koncernredovisning är detta också meriterande. Goda kunskaper i svenska och engelska är ett krav, du måste kunna uttrycka dig korrekt i både tal och skrift I denna rekrytering kommer vi lägga stor vikt på din personliga egenskaper samt goda referenser från ditt yrkesliv. För att trivas och lyckas i rollen hos oss tror vi att det krävs att du är prestigelös, ansvarstagande, strukturerad.
 
Välkommen med din ansökan!

Om oss

AB Sönnergrens Verkstäder grundades 1895 av Edvin Sönnergren och inriktningen på verksamheten var då tillverkning av vår egen Cykel KRONAN. Sedan dess har det blivit både askkoppar till SJ, radioapparater (Zeus kristallmottagare), spisinsatser, lås, vinöppnare, vapenverkstad, köksredskap, barkorkskruvar och mycket annat. 

2018 ser verksamheten lite annorlunda ut och idag erbjuder Sönnergrens allt ifrån prototyptillverkning till legotillverkning av en mängd olika mekaniska delar och komponenter. Produktionen erbjuder serietillverkning i både små och stora serier i toppmoderna lokaler med logistiklösningar runt hörnet.

I en mix av genuin tradition och modern teknik erbjuds ni som kund rätt kvalitet och säkra leveranser till rätt pris.


Vi har en stor teknisk kunskap när det gäller pressning. Vår tillverkning är fokuserad på lego och vi tar gärna emot färdiga CAD-ritningar men kan även hjälpa våra kunder med konstruktion om detta efterfrågas. Tillverkningen sker främst i stål i många olika kvalitéer.
Hos oss står kundens önskemål och krav i fokus. Hög kvalitet, professionell service och korta leveranstider kännetecknar hela vår verksamhet.


Sönnergrens - Modern teknik och genuin tradition sedan 1895.

D

Det är med stor sorg vi har förlorat Kristin som tillsammans med mig (Magnus) har drivit Sönnergrens de sista 17 åren.
Våra tankar går till hennes familj.

KONTAKTA OSS IDAG 031-87 19 00 eller klicka här!